Käyttöehdot

Sopimusehdot

1. Tietoja meistä

Kasviskaiffarit
Projektitoimisto Potentia osk.
2936766-6
Piippukatu 5, 40100 JYVÄSKYLÄ

info.kasviskaiffarit@gmail.com 

2. Sopimuksen syntyminen, jäsenyys ja tilausehdot

2.1. Tilaajan ja palveluun rekisteröityneen henkilön on oltava vähintään 18-vuoitas. Tämän verkkosivuston kautta voit ainoastaan tehdä tilauksia Suomeen.

2.2. Kun olet tehnyt tilauksen Kasviskaiffarit-verkkosivuston kautta, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen. Tilaussopimus syntyy ja nämä tilausehdot astuvat voimaan, kun Kasviskaiffarit lähettää sinulle tilausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

2.3. Tilaussopimus tarkoittaa, että tuotteet toimitetaan määrittämääsi osoitteeseen. Kasviskassi koostuu yleensä useasta eri tuotteesta. Tuotteet voivat olla erikoiskokoja, alkuperäisissä myyntipakkauksissa sekä pienempiin annoksiin pakattuja. Kassin tuotteet koostuvat verkkosivuilla mainittujen annosten raaka-aineista.

2.4. Pidätämme oikeuden olla tekemättä sopimusta kanssasi ilmoittamatta syytä.

2.5.  Kasviskaiffareiden ruokakassia toimitetaan ainoastaan Jyväskylän alueelle.

3. Hinnat

3.1. Lukuun ottamatta selkeitä kirjoitusvirheitä, verkkosivustolla ilmoitetut hinnat ja toimituskulut ovat voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

3.2. Tilauksen hinta koostuu normaalisti yhdestä kasviskassista. Tilauksesi hinta mainitaan tilauksen yhteydessä, kun olet tekemässä kasviskassi-tilausta.

3.3 Kasviskaiffareilla on oikeus muuttaa näitä tilausehtoja sekä kassin tilaushintoja ja käyttöehtoja. Muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla, palvelun verkkosivuilla (www.potentia.fi/kasviskaiffarit) tai muulla vastaavalla tavalla. Muutokset astuvat voimaan ilmoitettuna ajankohtana, ja ne koskevat kaikkia tilauksia. 

 

4. Maksu

4.1. Maksu tapahtuu lähettämällämme verkkolaskulla tilauksen suorittamisen jälkeen. Kauppa syntyy Projektitoimisto Potentia osk. (Kasviskaiffareiden) ja asiakkaan välille. Kasviskaiffarit vastaa laskutukseen liittyvistä velvotteista ja reklamaatioista. 

4.2. Pidätämme oikeuden suorittaa tilaajalle luottotarkistuksen.

4.3. Huomaa, että uusia tarjouksia ja alennuksia ei voida yhdistää olemassa oleviin alennuksiin tai tarjouksiin.

 

5. Toimitusaika

5.1. Kun olet tehnyt tilauksen, kasviskassi toimitetaan sinulle nettisivuilla ilmoitettuna ajankohtana. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan saamassasi toimitusvahvistuksessa sekä tekstiviestillä toimitusta edeltävänä sunnuntaina.

5.2. Mikäli seuraavan viikon kasviskassi on loppuunmyyty tilauksenteon hetkellä, pidätämme oikeuden olla toimittamatta kasviskassia.

6. Valitukset

6.1. 15. helmikuuta 2016 alkaen kaikki EU-kuluttajat saivat käyttöönsä yhteisen eurooppalaisen valitusportaalin, jonka avulla he voivat ottaa suoraan yhteyttä muiden EU-maiden yrityksiin. Eurooppalaisen valitusportaalin tavoitteena on helpottaa sekä kuluttajien että verkkokauppojen valituskäytäntöä. Sinulla on ilman muuta käytössäsi myös tämä vaihtoehto. Linkki valitusportaaliin löytyy tästä: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Toivomme kuitenkin, että jos sinulla on palvelusta tai tuotteesta kysyttävää, otat suoraan yhteyttä meihin. Se on sinulle nopeampaa ja me autamme mielellämme!

7. Palautusoikeus

7.1. Kasviskassilla ei ole palautusoikeutta tuotteen sisältäessä elintarvikkeita. Mikäli toimittamistamme tuotteista löytyy jotakin vikaa, ole yhteydessä sähköpostiimme: info.kasviskaiffarit@gmail.com tai soittamalla puh. +358 44 9945736. Mikäli raaka-aineissa on jotakin vikana tai puuttuu jotakin kassista, korvaamme sen sinulle laskutuksen yhteydessä. Olethan yhteydessä ja kerrot mitä tuotteissa on vikana, niin pystymme selvittämään syyn ja välttymään tulevaisuudessa tältä.

 

8. Ylivoimainen este

8.1. Kasviskaiffarit ei ole vastuussa tilauksesta johtuvien velvoitteiden noudattamatta jättämisestä tai viivästymisestä, jotka johtuvat ylivoimaisesta esteestä.

8.2. Ylivoimaiseen esteeseen sisältyy kaikki toimintamme, tapahtumat, epäonnistumiset tai onnettomuudet, jotka ovat meidän valvontamme ulkopuolella, mukaan lukien, mutta näihin rajoittumatta, seuraavat:

8.2.1. Lakot, työsulut tai muut ammatilliset toiminnat;

8.2.2. Mellakat, hyökkäykset, terrori-iskut tai terrori-iskujen uhat, sota tai sotavalmistelujen uhka;

8.2.3. Tulipalo, räjähdys, myrsky, tulva, maanjäristys, epidemia tai muut luonnonkatastrofit;

8.2.4. Este käyttää rautateitä, laivoja, lentokoneita, autoja tai muita julkisia tai yksityisiä kuljetusvälineitä; ja

8.2.5. Este käyttää julkisia tai yksityisiä televerkkoja.

8.3. Tilausvelvoitteidemme katsotaan keskeytetyksi ylivoimaisen esteen ajaksi. Kasviskaiffarit pyrkii kohtuullisin voimin lopettamaan ylivoimaisen esteen tapahtuman tai löytämään ratkaisun tilausten mukaisten velvoitteiden täyttämiseksi ylivoimaisesta esteestä huolimatta

 

9. Viestit

9.1. Ole hyvä ja lähetä viestit meille osoitteeseen info.kasviskaiffarit@gmail.com. Viestimme sinulle lähetetään verkkosivuston kautta antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

10. Immateriaalioikeudet

10.1. Kasviskaiffarit tai lisenssinhaltija omistaa kaikki immateriaalioikeudet verkkosivustoon ja kaikkiin verkkosivustolla julkaistuihin materiaaleihin. Nämä oikeudet ja materiaalit ovat tekijänoikeuksien suojaamia ja kaikki oikeudet pidätetään.

10.2. Voit tulostaa kopion tai ladata otteita sivustolta henkilökohtaiseen käyttöösi. Et saa käyttää mitään osaa tekijänoikeuksilla suojatusta aineistostamme mihinkään kaupalliseen tarkoitukseen hankkimatta ensin lisenssiä meiltä tai lisenssinhaltijalta.

10.3. Jaamme toisinaan tilaajiemme kuvia Kasviskaiffareiden Some-kanavilla ja muissa viestintätarkoituksissa. Näissä tapauksissa pyydämme sinulta kuitenkin aina kuvan käyttöön henkilökohtaisen luvan (Instagram-stooreja lukuunottamatta), ja merkitsemme kuviin niiden alkuperäisen lähteen. Voimme halutessasi poistaa kuvat kanaviltamme, jos muutat myöhemmin mieltäsi!

11. Lisäykset ja muutokset

11.1. Saatamme ajoittain tehdä lisäyksiä tai muutoksia näihin ehtoihin. Sinua sitovat Kasviskassin tilauksen yhteydessä voimassa olleet ehdot.

12. Oikeuksien ja velvollisuuksien siirto

12.1. Et voi luovuttaa tilauksen mukaisia ​​oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman erillistä kirjallista lupaa. Kasviskaiffarit voi siirtää tilauksen oikeudet tai velvollisuudet, milloin tahansa tilauksesi ajanjakson aikana.

13. Lain valinta ja riidat

13.1. Nämä ehdot ja tilauksesi on tulkittava ja sovellettava Suomen lainsäädännön mukaisesti. Näistä ehdoista tai tilauksestasi johtuvat riidat on ratkaistava Suomen siviilioikeudessa.