Tilaukset ja toimitukset

Kasviskaiffarit

 

Kasviskaiffarit on ruokakassipalvelu, joka toimittaa asiakkaiden kotiovelle valmiiksi pakatut ruokakassit ja reseptit kasvisruokavalion mukaisiin ruokiin.  Aineksia on tarvittava määrä eikä hävikkiä juurikaan synny. Helppoa ja maukasta!

Tilaukset

Ruokakassi tilataan nettisivujen kautta. Tilaukset tulee tulee tehdä toimitusta edeltävään lauantaihin klo 22 mennessä. Ruokakassi maksetaan tilauksen yhteydessä. Tilatessasi sitoudut ainoastaan tulevan viikon ruokakassiin. Jatkuvissa asiakkuuksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluun 
info.kasviskaiffarit@gmail.com :) 
Huom! Toimitamme ainoastaan Jyväskylän alueelle. Näet tarkemmat toimitusalueet täältä

Toimitus

Ruokakassit toimitetaan tiistaisin klo 17:00-21:00 välillä. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tesktiviestillä maanantaina yhden tunnin tarkkuudella. Jos et ole kotona ruokakassia toimitettaessa, se jätetään kotiovesi ulkopuolelle.
 

Ruokakassit ja reseptit

Ruokien reseptit toimitetaan sähköpostitse tiistaisin sekä saat ne ruokakassin mukana. Sinulle toimitetaan myös ainesosaluettelo tuotteista, jotka ovat uudelleenpakattu.
Ruokakassin mukana toimitetaan kaikki tarvittavat raaka-aineet perusaineksia lukuunottamatta, kuten öljy, suola ja pippuri. Jos ruokiin käytetään jotain muuta yleistä raaka-ainetta, kuten pastaa eikä sitä toimiteta, tästä ilmoitetaan tilausvahvistuksessa. 
Ruokakassien annosmäärä hieman vaihtelee ruokakassien mukaan, tarkka annosmäärä ilmoitetaan nettisivuilla ruokakassin yhteydessä. Ruokakasseista voi aika ajoin olla saatavilla myös kahden hengen ruokakasseja.

Tuotteet ja allergeenit

Tulevan viikon menu ilmoitetaan nettisivuilla, ruokien nimet antavat suuntaa käytettävistä raaka-ainesta. Ruoat ovat pääasiassa kasvisruokia, eli ne eivät sisällä puhdasta lihaa mutta saattavat sisältää jotain eläinperäistä kuten kananmunia tai maitotuotteita ellei erikseen mainita, että ruokakassi on vegaaninen. Raaka-aineissa pyritään valitsemaan laktoosisia tai vähälaktoosisia tuotteita, mutta mukana voi olla myös laktoosia sisältäviä tuotteita.
Asiakaspalvelusta voit tiedustella  allergeeneistä, info.kasviskaiffarit@gmail.com
Ruokakassien sisältöä ei ole mahdollista muuttaa yksittäisten ainesosien osalta.